6.612.764
(viste billeder)

479.652
(viste noveller)

Lokkemad - en ung mands oplevelser
Kap 1. Oplæring af en ’jomfru’.Finn – en 14-årig yngling – sad som sædvanlig i et birketræ, højt oppe i trækronen med sin kikkert. Han spejdede efter ungt kød – altså pigeben og pigenumser i ikke alt for meget tøj. Han sad i et træ på forældrenes grund ved sommerhuset i Tisvilde og gyngede sagte med vinden, mens han holdt fast på stammen med den ene hånd og drømte lidt om dejlige damer.
Hans øjne fangede en liggestol – uden person i – men med en lille bunke tøj, som ved nærmere granskning kunne ligne noget meget interessant sort lingeri til en kvinde. Han drejede kikkerten rundt på grunden mod huset, der lå ved siden af liggestolen, men der var ingen at se, kun en terrassedør, som stod på klem. Gardinerne var trukket helt for i hele huset. Han havde flere gange observeret mange personer af begge køn som ankom til huset i store biler, og damerne var altid meget nødtørftigt påklædt, så det lignede indgangen til et mindre ’lysthus’.
Aktiviteterne var heller ikke til at tage fejl af, sådan som mænd og kvinder gramsede på hinanden på terrassen og hvor hurtigt de så forsvandt indenfor to og to, nogle gange endda to kvinder sammen med én mand. Det så alt sammen ekstremt interessant ud for en dreng på 14, som netop var begyndt at få hår på nosserne og kildren i pungen, med natlige og ufrivillige udtømninger som resultat.Han gik til ridning to-tre gange om ugen men det måtte han nok snart holde op med, for det blev sværere og sværere at skjule pletterne på bukserne efter en ridetur, der gav en svær lystfølelse og en kanonudløsning efter kort tid. Der var ikke noget som en glat og hård sadel til at få pikken op at stå og fyres af, endda flere gange på den samme ridetur. Nå – tilbage til udsigten til undertøjet.Finn var fristet til at liste ind i haven og få fingrene i det pikante undertøj, så han klatrede hurtigt ned ad træets stamme, hvorved pikken kom i klemme og langsomt begyndte sit vokseværk, så da han kom helt ned måtte han stå stille og hvile for at få den til at lægge sig igen, inden han listede ind i nabohaven, skjult i buskene. Finn spejdede forsigtigt for at se om der var liv i huset og om der var nogen i haven, men der var intet at se. Han listede forsigtigt hen mod liggestolen, for at få fat i trofæet.
Hvad han ikke kunne ane var at der inde bag gardinet, usynligt udefra, stod en billedskøn dame på 39 år, Mona, der kun var iført silkekimono og lidt, men meget forførende undertøj i form af tynde sorte silkestrømper, en hofteholder, der sad stramt om hendes fyldige bagdel, og en bustier, som på en meget udfordrende måde fremhævede hendes attributter, der bestemt ikke var til at kimse ad. Finn var nu ganske nær det sorte undertøj, som lignede et par trusser, og som ville være et ganske vidunderligt stykke tekstil at få fingrene i, og som måtte dufte af de skønneste elskovssafter. De kunne bringe mange lykkelige stunder for en trængende ung mand, der endnu ikke havde fået dyppet snablen i det rigtige hul.
Da han fik fat i trusserne stod han lidt og betragtede dem hvorpå han løftede dem op til næsen og indsnusede de berusende dufte af kvinde, som gav løfter om en himmelsk oplevelse. I det samme trådte Mona frem i døren og rømmede sig højlydt: ’Hvad er det du har gang i unge mand’ sagde hun med alvor i stemmen. ’Er du ved at stjæle mine trusser?’ Finn stod helt stille og langsomt steg rødmen op i hans kinder: ’Æææææhhhhhh – altså jeg troede bare de var smidt væk, og så ville jeg gerne rydde op!!!!’ Mona smilede lumsk, men det kunne Finn ikke se, for hans blik var fæstnet på jorden af skam og generthed. Hun havde ofte narret unge mænd til sig på denne måde, men det var de som regel ikke klar over, de hoppede på den hver gang, da deres brunst overgik deres tankevirksomhed.
’Den undskyldning har jeg aldrig hørt før, måske kan du lige kommer herhen og forklare dig lidt nærmere’ sagde Mona, der stod lidt i skyggen i døren og ikke rigtig kunne ses tydeligt udefra. Finn nærmede sig langsomt, han vidste ikke rigtig hvad der blev forventet af ham, og hvad der kunne ske. Lidet anede han at han skulle få sit livs oplevelse i løbet af de næste par timer. Da han var nær ved døren slog Mona den på vid gab, trådte frem og tog fat i de tynde hår i drengens tinding. Hun så lidt bister ud og hev op i hårene, så drengen måtte stå på tæerne for ikke at få hårene revet af. ’Nå så du ville rydde op? Det er den mest lamme undskyldning jeg nogensinde har hørt. Du ville rive den af i mine trusser ville du – ikke sandt? Og så ville du stjæle dem med hjem bagefter og ligge og onanere dagen lang mens du tænkte på store tasker og gigantiske kusser – eller hva’ Finn var fuldstændig mundlam, men ikke desto mindre begyndte ’myrerne’ i nosserne at røre på sig. Shortsene og den stramme T-shirt ville snart ikke kunne skjule hans begejstring, selvom det også smertede i hans hoved. Det var som om smerten på en eller anden måde forhøjede lysten og gav løfter om, at der kunne være mere i vente. ’Er du blevet stum dreng – hvad hedder du for resten’ sagde den strenge ’lærerinde’ Mona. ’Finn’ mumlede den forlegne skoledreng, ’og jeg ville ikke stjæle dem – bare snuse lidt……’ ’Jeg tror lige jeg må forklare dig lidt om livets realiteter’ sagde Mona hårdt, ’du må vist hellere komme indenfor, så jeg ikke fryser mere end nødvendigt.’

Mona slap ikke sit tag i drengens hår, og hev ham indenfor i sommerhuset. Hun hev ham hen mod en stor læderbriks, som blev brugt til ’gymnastiske øvelser’ af 2-4 personer, eftersom den var 2x3 m stor. Hun tvang han ned i knæ og sag-de: ’Nu lukker du øjnene, så skal vi se om du kan føle hvad der er i nærheden’ Mona trak et bind frem af lommen på kimo-noen og bandt det for hans øjne, samtidig med at hun slap taget i håret. Hun tog fat i hans højre hånd og førte den in-denfor kimonoen. Langsomt førte hun den henover hofteholderen, silkestrømperne for til sidst at lande dem på sin vel-friserede måtte, der var trimmet til kun at være en 4cm bred stribe langs kusselæberne, resten var helt babyblødt barbe-ret. ’Nå Finn har fingrene fået fat i noget af det du går og drømmer om?? Sagde Mona med en indsmigrende, lidt hæs og nærmest liderlig stemme. Finn kunne ikke få et ord frem, hans hænder føltes nærmest elektriske, som om han fik stød, hver gang han kunne mærke noget af det han altid havde våde drømme om, et par silkestrømper på et hvælvet kvindelår, en strømpeholder af satin med strømpebånd i elastisk materiale, og til slut en følelse af sved på panden da hånden følte noget, der mindede betænkeligt om hans egne nossehår, korte, stride og i rigelig mængde, men også ’indianerkvindeinderlår’ så blødt som en barnenumse. Han blev helt svimmel og kunne blot fremstamme: ’Det – det – det føles ----- behageligt!! Men jag kan ikke rigtig finde ud af hvad det er’ – løj han så det kunne høres på hans stemme, han kunne godt tænke sig at vide hvad denne dejlige kvinde havde i sinde at gøre ved ham, det så forelø-big meget spændende ud!!! ’Finn dog – du lyver jo – din stemme skælver og det gør din krop også, så det er nok noget du måske kunne tænke dig at gå om bord i – tror du ikke?? Mona smilede for sig selv og førte hans hånd op til sin mund og bed forsigtigt i hans fingre. Hans nosser trak sig sammen af lyst, der var optræk til overproduktion. Hans anden hånd krammede stadig trusserne, fra liggestolen, og den tog Mona nu fat om og vristede trusserne fra ham. ’Mine brugte trusser – dem kunne du godt tænke dig – hva’ – hvad siger du til at få dem på? Tag dem på med det sam-me’ Hendes stemme var pludselig bydende og ikke til at spøge med. Hun tog bindet af Finn, og han tog straks de ultra tynde og små trusser på. Mona havde med vilje anbragt et par godt brugte trusser på liggestolen, så de var fugtige og desuden var de bundløse, så det gik hurtigt op for Finn at hans pik og nosser stak ud af bunden, hvilket fik pikken til at påbegynde opstigningen mod lovende højder.

’Nådada – det er åbenbart noget din pik kan lide – sådan et par dametrusser med masser af sæd og kussevæske på sig. Hvad siger du nu til at få fingrene i et stykke liderligt kvindekød????’ Monas øjne skød lyn og hun forventede øjensynligt noget handling af drengen. Finn kunne næsten ikke tro sit held, her stod der en ældre kvinde, iført det lækreste undertøj, som han drømte om hver nat, og tilbød sig, helt uden at han skulle gøre andet end at række hånden ud. Mona tænkte at drengen fik nok aldrig taget sig sammen, så hun bukkede sig resolut ned på knæ, fattede hans pik med højre hånd og proppede den i munden. Størrelsen var allerede anseelig, selvom det var en drengepik. Han var tydelig godt på vej i puberteten, hvilket også kunne høres på hans stemme. Hendes tunge spillede rundt om pikhovedet og hun slikkede rutineret op og ned ad skaftet, og sugede godt og grundigt på hovedet, samtidig med at hendes fingre tog godt fat i nosserne. Hun nulrede dem forsigtigt og slikkede dem ind imellem slikningen af pikhovedet. Hendes spyt løb snart ned ad skaftet, så den skulle nok blive klar til at skyde en ladning af – meget snart - tænkte Mona og stønnede indven-digt af liderlighed. Pikken fløj ind og ud af hendes mund og drengen begyndte at se mere og mere anstrengt og rød ud i hovedet. Han støn-nede svagt – prøvede at holde igen på sine følelser – tænkte på ting, der ikke skulle resultere i en eksplosion – tænk nu hvis han sprøjtede i hendes mund!!!!!
Mona tog fat om hans røv og stak en finger helt om og ind i røvhullet, som hun kunne finde med bind for øjnene. Mange års træning og øvelse havde gjort hende sikker på denne fremgangsmåde. Ni gange ud af ti virkede det med det samme. Finn gav et gisp fra sig, det var næsten for godt, og det havde en øjeblikkelig virkning – hans nosser trak sig sammen og afgav den ønskede ladning, pikken sprøjtede og sprøjtede ind i munden på Mona, der sank og sank for at der ikke skulle gå noget til spilde. Et sidste sprøjt havnede på hendes kind idet hun hev pikken ud med et svuuup, og greb fat om skaf-tet for at dirigere det. Hun tørrede spermen ud i ansigtet og slikkede sig om munden. Hun elskede at bruge spermen som creme i ansigtet. ’Dejligt - Finn, jeg må sige du har en ret stor kilde til glæde for kvinder og piger, du skal nok drive det til noget senere i livet. Skal vi se om vi kan få lært dig lidt om hvad du skal gøre ved de unge piger, når du får chancen.’ Finn havde under seancen stønnet højt og slappede nu helt af for at samle kræfter hvis denne vilde kvinde skulle have lyst til mere. Og det havde hun sandelig – indtil videre havde hun jo ikke fået meget ud af det selv, så nu begyndte ud-dannelsen af eleven. Mona gik hen til briksen, som bar tydelig præg af at være oversprøjtet med alskens naturlige væsker. Hun smed kimonoen og lagde sig på knæ på briksen med røven i vejret. Hun roterede liderligt og indbydende med røven, så Finn fik en klump i halsen af lyst, hendes velformede røv var lige til at spise, og den velfriserede og trimmede fisse kom langsomt til syne mellem hedes brede lår, efterhånden som hun spredte benene langsomt og begyndte at svaje i ryggen. Synet var ubeskrivelig dejligt. Hun havde en af den slags kusser, der kunne vende helt udad når hun stillede sig sådan (og det vidste hun kun alt for godt) – Det havde en fantastisk virkning både på mænd og kvinder. Der var meget plads mellem lårene, så han rigtig kunne komme til at slikke og bide i ’græsset’. ’Kom så Finn, nu skal du give mig lidt igen, efter jeg har slugt al spermen fra dig. Du skal prøve at gøre mig helt og totalt liderlig før du får lov til at stikke kæppen ind i varmen.’ Finn nærmede sig det pulserende skød, som glinsede mellem de sorte hår, kussen var nu bredt ud, og klitoris stak helt ud mellem læberne, så det lignede en minipik. Finn undrede sig over hvad det var, der stak ud men sagde ikke noget. ’Du skal ikke undre dig over at min kilder stikker du, det gør den kun når jeg er vild af lyst, og det er din skyld. Du må gerne slikke og suge på den, så bliver det endnu bedre senere.’ Mona var ved at gejle sig selv op til en større gang knep-peri, så hun håbede sandelig at han var mand for at tilfredsstille hende. Finn snusede lidt til kussen, da hans ansigt var helt henne ved åbningen. Der var sandelig noget andet end ’håndbetje-ning’ og fantasier. Han tænkte hurtigt over hvad hun mon forventede, men hurtigt fik de medfødte evner og intuition overhånd. Hans hænder begyndte at kærtegne hendes baller og lårets meget tynde hud. Fingrene stak han ind under silkestrømperne for at mærke hudens blødhed. Hun begyndte at sukke og stønne af liderlighed: ’godt Finn – det er helt fint – mere af det’, udbrød Mona spontant, mens hun vrikkede mere og mere med røven, og be-gyndte at køre den lidt frem og tilbage som med kneppebevægelser. Hans hænder gled opover rundingen på ballerne og begynde at nive hende lidt i dem bløde bagdel, Hun gav sig lidt, men sagde ikke noget. Hænderne gled videre ned mod kussens kanter, hvor hårene var barberet væk. Hans fingerspidser gled kærtegnende langs hårene på det meget bløde og følsomme kød, og ilinger løb ned ad ryggen på Mona. Hun havde aldrig fået så mange kærtegn, som de drenge, der ikke havde megen erfaring, kunne give hende, og det skyl-des givet at de ikke havde lært ’ligepå-og–hårdt’ metoden endnu. Pludselig fik Finn lyst til at give hende smæk, og der var ikke langt fra tanke til handling – han plantede en fuld hånd på hendes hvide baller, én på hver af dem, og det overraskede hende så totalt at hun ikke kunne protestere - men kun suk-ke dybt og inderligt. Han overraskede konstant!! Finn stak nu tungen ind i den fristende revne, og han begyndte at slikke op og ned ad den allerede drivende våde revne. Hans næse, der var ret stor, kom også i berøring med revnen, da han forsøgte at stikke tungen helt ind i revnen. Kusse-læberne skælvede af lyst og begær, og safterne begyndte at drive ned af lårene og ind i strømperne, som snart var dyng-våde i kanten. Hans tunge, som han formede som et rør, kunne næsten nå ind til G-punktet - Mona begyndte straks at stønne højlydt - næsten i ekstase. ’Det er skide godt Finn, det her skal du nok få lært, bliv endelig ved – så dybt som muligt, fissen har været for længe uden opvartning. Jeg har ikke onaneret i flere timer, så der er noget i vente for dig’. Hans næse kom under den vedvarende massage tæt på det lille hul over kussen, og hun reagerede ved at rotere kraftigt med hele røven, da det skete. ’Slik mig der også Finn, det klør sådan og længes efter lidt smørelse.’ Han lod sig ikke sige det mere end en gang, straks røg hans tunge helt ind i røvhullet, som straks udvidede sig næsten automatisk - han kunne næsten ikke vente med at få lov til at pløje jernet ind. Mona stønnede mere og mere og råbte næsten ad ham: ’Mer – mer – mer- nu går den på mig Fiiiiiiiiiiinnnn!’ Det var helt utroligt – syntes Finn – hun havde fået orgasme bare ved at han stak tungen ind i røven på hende, det havde han godt nok hørt om men aldrig drømt om at skulle opleve selv. Mona lagde sig fladt ud på maven og stønnede: ’Fantastisk – fantastisk – det er dog helt utrolig, det ville jeg ikke have troet du kunne give mig. Det er mange år siden det skete sidst og da var det en voksen mand. Du har en strålende fremtid for dig hos pigerne, de kan glæde sig. Nu skal vi bare have din pik op at stå i fuld størrelse, så skal du bare se løjer.’ Mona kunne næsten ikke styre sin iver, men hun prøvede at lægge en dæmper på den grådige kusse, der kunne jo være mange timers fornøjelse i den knægt, hvis man styrede det klogt. Hun vendte sig og så inspicerende på hans pik, der var halvstiv, men for opadgående. Den dampende kvinde foran ham, havde en gunstig virkning på hans tilstand, så hun behøvede kun at kærtegne lemmet kortvarigt så stod det strunk og stolt igen, klar til skud. Hun tog fat om det med begge hænder, og smurte lidt spyt udover hovedet. Hun rev hænderne op og ned ad skaftet, idet hun holdt meget fast, så hun fik den til at vokse med raketfart. Finn stønnede, det var helt uhyrligt hvad hun kunne, det krampede allerede igen i nosserne, så han blev nervøs for at det skulle ske med det samme. Hun kunne instinktivt mær-ke det og satte farten ned. Hun vente sig om igen, røven i vejret, og spredte ben, så han havde fri adgang. Kussen glinsede, hårene var helt våde og spredt ud til siden, og hendes fingre kørte ud og ind af kusseåbningen. Hun kunne ikke vente mere, så hun var begyndt selv. ’Se Finn – der er helt klar – du må gerne stikke kæppen ind sammen med mine fingre.’ Finn trak forhuden tilbage på pikken, så den var helt tynd og klar til action, han følte den lidt frem mod kussen, kørte den op og ned i revnen, så den blev helt våd i spidsen og kørte den så endelig ind i varmen, forsigtigt, så hun begyndte at sukke stille og roligt. Det var meget pirrende med hendes fingre derinde samtidig, hun havde virkelig en kusse som en ladeport, der kunne mindst være en hel flaske derinde. Selvom pladsen var god var det ligesom om hans drengepik blev suget ind og omslugt af den blødeste, faste masse, man kan fantasere sig til. Han begyndte langsomt at øge tempoet, dybt ind og langt ud, næsten så langt at han slap kontakten, men så skød hendes bagdel mod ham, så han fik ikke lov at slippe. Det dybe arbejde fik hende snart til at udstøde små hvin og bandeord i stride strømme: ’Helt ind med den – den skal helt op og ringe – kom så – sæt tempoet mere op, det går for langsomt. Tag ordentlig fat om min røv, så du kan give den fuld fart på, og bank den så helt ind – for fanden – det er dejligt, som du kan kneppe – man tror ikke du er jomfru, men det skal vi nok få lavet om på - vi to.’ Tempoet nærmede sig det rasende, aldrig havde han kneppet en pige på den måde, det var kun blevet til lidt føleri og udløsning på maven af dem. Nu kildede det lidt i nosserne, og det blev bedre endnu da hun malkede pikken med sin kusse i en grad så han følte sig suget ind i hende. ’Kom så Finn, det er opover – der kommer noget ud ad mig nu – åååååååååååååååh for satan, nu kommer jeg’. Mona gennemrystedes af en prægtig orgasme, men Finn var endnu ikke så langt efter den første udløsning, så han satte bare tempoet lidt ned og ’prikkede’ lidt med organet til den vildt sammentrækkende kusse. Mona lænede sig fremover, men trak Finn med ned på briksen, så de til sidst lå oven på hinanden han med pikken dybt begravet i kussen og med lette hoftebevægelser for at holde den gående. Mona begyndte at bevæge røven igen, så Finn snart fik kilden i nosserne, og pludselig kunne han ikke holde igen - han stemplede løs i hendes kusse, mens de lå tæt sammen, og hendes kusse gik igen i gang med at krampe sig sammen i en dejlig orgasme, så de kom samtidig denne gang. De lå lidt – sammenkoblede og lidt trætte – men ikke færdige med at kneppe. Mona vendt sig lidt om, da han begyndte at kysse og bide hende lidt i nakken. Han gled ned på siden af hende og hun vendte den hungrende svedige krop om mod hans og trykkede de store bryster mod ham medens hendes mund åbnede sig og hun begyndte at gnave løs på hans, Hendes tunge pløjede sig ind i hans mund og hun spillede løs med tungen, så han blev fuldstændigt vild i varmen. Det havde han heller ikke oplevet når det gik løs på bageste række i biografen. Hendes hænder gled behændigt om bag på ryggen og løsnede bustier’en, så hendes D-skåls bryster kunne komme ud i friheden og blive nulret. Hans hænder var omgående efter dem, og de fik en ordentlig tur, og snart var hans mund i gang med at slikke de dejlige brysters følsomme spidser, og han stak hele hovedet ind mellem dem så han fik ’ørevarmere’ på. Fornemmelsen var ubeskrivelig dejlig og han fik hurtigt ideer med hensyn til hvad man kan bruge dem til udover kæleri!!! Mona tog igen initiativet – og vendte ham om på ryggen, idet hun satte sig overskrævs på hans bryst – med røven vendt mod hans hoved og munden fast plantet over pikken. Den var efterhånden blevet lidt slappere, men var stadig stor nok til at blive inspireret til mere action. Hendes røv gled langsomt bagud, så hun fik den placeret oven på hans mund og hele hans hoved. Han begyndte straks at slikke og suge den lille kilder ind i munden – han bed også lidt i den, så hendes store røv gav et lille hop og bagefter begravede hele hans hoved i kussen, så han næsten ikke kunne få luft – aldrig hav-de han haft det så dejligt, duften af kvindeskød var overvældende, så hans pik lagde endnu et par centimeter til både længde og tykkelse (det følte han i hvert fald). Mona kørte kussen grundigt rund i hans ansigt, så hun til sidst var gen-nemliderlig og klar til endnu en forrygende orgasme, alt imens hun sugede grundigt på drengens pik. ’Mmmmuuuummm’ mumlede Mona, med munden fyldt af pik. Et øjeblik tog hun den ud af munden og stønnede højt af den kussemassage hun havde fået Finn til at udføre. ’Det er skøøøøønt Finn – bliv ved – den snurrer helt af lyst, der må snart være ladet op til et knald af de helt store.’ Pikken kunne nu næsten ikke blive større, fuld af forventning om en pjaskvåd, tæt kusse med bølgende bevægelser som sugede hans pik helt ind i dybet. Mona kunne godt mærke hans pulserende lem, og at det var klar til endnu et skud, så lynsnart vendte hun sig om, og trykkede den våde kusse helt ned over pikken, og heeeeelt i bund, så pikken slog mod livmodermunden. Den lange drengepik gik i bund uden at komme helt ind, så hun hoppede op og ned mens hun prøvede at få den helt ind. Kussevæskerne strømmede udover hans underliv, så han næsten blev badet i dem. Røven klaskede mod hans mave og brysterne gyngede helt vildt mens hun red ham. Han strakte hænderne frem og gramsede grådigt på de fuldvoksne kloder. ’JA –ja – ja – ja - Fiiiiiinn de trænger sådan til lidt massage, grib godt fat og kør dem rundt.’ Han æltede de dejlige bryster og tog fat om vorterne med fingrene – klemte godt til, så de voksede sig større og Mona begyndte at ømme sig lidt, men syntes samtidig at blive endnu mere vild af det. ’For satan Finn – det skal du få betalt – det gør så dejlig ondt, men for helvede da hvor bliver jeg vild i varmen af det.’ Mona løftede kussen af pikken og tog fat med fingrene om pikken for at lede den mod det bageste hul. Hun kørte spid-sen af pikken rundt i røvhullet, så det blev fedtet godt ind, og sank så ned over pikken – først lidt forsigtigt, indtil den var godt inde, og derefter med et godt hug så den gik helt i bund i røven på hende. Hun udstødte et højt brøl af begejstring, den relativ tynde drengepik, passede som støbt til hendes røv, så hun hev røven op og ned ad pikken med en mere og mere rasende fart, så hun næsten maste hans nosser. ’AV – AV – AV –’ skreg Finn ’Det gør oooooondt – hold op Monaaaaaa’. ’Det skal gøre ondt – din liderlige knægt – du skal kunne mærke det helt ned i nosserne.’ Skreg Mona, medens hendes røv fortsatte sin massage af hans organ. Finns pik var snart helt hudløs, men lystfølelsen steg efterhånden som den dejlige røv kørte ham helt ud hvor det gjorde både ondt og var ekstremt dejligt. Den liflige kildren i nosserne var allerede begyndt at sætte ind, så han begyndte at støde med i hendes takt, indtil hans orgasme kom rullende med en styrke han ikke troede muligt. Monas kusse var i mellemtiden blevet masseret af hendes fingre, så hun var næsten på højde med Finn, så da han råbte: ’Monaaaaa – jeg koooooooooommer nuuuuu!!! Gav hendes kusse sig til at trække sig sammen i voldsomme kramper – det var næsten for godt til at være sandt – tænk sådan en knægt kunne give hende eksplosionsagtige orgasmer – den ene efter dan anden. Helt uhørt og så var de kun lige begyndt!!! Finns pik hamrede løs på hendes røv - så hun næsten mistede pusten – og han sprøjtede løs inde i røven – så meget der nu var tilbage i pikken at sprøjte med. Så faldt han henover hendes ryg, hvorefter hun sank sammen på maven med ham ovenpå. De stønnede begge af til-fredsstillelse og faldt langsomt ned i en stille søvn, mens de dampede af. Efter en tid – der for Finns vedkommende føltes lyksalig begyndte den bløde ’madras’ at røre på sig igen, og langsomt vende sig mens han stadig lå på hende. Hendes bløde baller og lår masserede hans pik og lår, og da hun havde fået vendt sig helt om lå han velbehageligt på hendes mave, bryster, lår og kusse – mens han langsomt vågnede og nød situ-ationen i fulde drag. Der ville blive en del at berette om for de andre drenge – men de ville nok ikke tro hvad han fortalte – på den anden side kunne de jo nok få lov at prøve selv, han kendte jo metoden hvorpå man fik adgang til herlighederne. Hvordan mon man nu skulle få afsluttet denne herlige dag? Det skulle han slet ikke bekymre sig om, dertil havde Mona jo en del mere erfaring end han – Hun åbnede sig dejlige mund og kyssede ham grådigt igen. Hun havde en måde at kysse på, som der nok var nogle af hans pigebekendtskaber, der godt kunne lære noget af – det var helt utroligt som hun kunne få hans lyster op at køre på, det var lige før hans pik rejste sig automatisk som om der var nogen der trykkede på en knap. Han kyssede igen og håbede det aldrig hørte op, men hun slap ham endelig og hviskede – ’Nå Finn – er det nok for I dag?? Din lille pik kan nok ikke klare mere massage på én dag, men hvad siger du til at komme igen i morgen????’ Han troede ikke sine egne ører – kunne det virkelig være sandt?? – ’Skal jeg komme igen? Mener du virkelig det?’. ’Ja du er jo ikke udlært endnu – Finn, der er mange finesser du kan få brug for når de unge piger skal opvartes, så det er nok ikke for meget med 15 – 20 dages oplæring’. Finn blev helt svimmel – tænk at det skulle overgå ham – Det kunne være han skulle tage en ven med, for at tilfredsstille denne her nymfoman. ’Og hvis du nu tænker på at tage en ven med, fordi du ikke tror du kan hamle op med mig, så tænk om igen – næh du skal tage din sødeste og bedste veninde med, så skal jeg lære hende alle de tricks, der ikke står i bogen, så du også i fremtiden kan få glæde af at kneppe med en dejlig kvinde’. Det var dog satans som den kvinde kunne gætte hans inderste hemmeligheder – han havde nok tænkt det men aldrig turdet vove at sige sådan noget. ’Jeg har en rigtig sød kæreste – hun har en dejlig krop – men hun skammer sig ligesom over den og tør ikke rigtig slå sig løs, hun tør ikke røre sig selv og jeg får kun lov til at ligge oven på hende fuldt påklædt, så der er ligesom ikke så meget ved det’. Mona smilede et grumt og listigt smil. ’ Hende må du endelig tage med herhen, så skal jeg nok få lært hende at der ikke er noget at skamme sig over - har hun en flot figur?’ Finn nikkede ’ ja hun har nogle dejlige bryster, som næsten er større end dine, og som strutter endnu mere, jeg har svært ved at holde fingrene væk. Hun går også med G-streng, kan jeg se gennem hendes tynde bukser, og de snærer sig lidt ind i taljen, kan man se for hun går også med bar mave. Det er i det hele taget enormt svært at holde fingrene for mig selv. Hun har sagt at hvis jeg prøver noget, så er det slut på stedet, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre’. Mona glædede sig allerede – den lille mær skulle hun nok få vækket – det havde hun prøvet før. Om så hun skulle kneppe hende selv først, skulle hun nok få sådan en skræmt jomfru til at skrige højt af indestængt orgasme i løbet af kort tid. ’Finn – nu skal du høre hvad vi gør – du sender hende herover ½ time før du selv kommer, så skal jeg nok varme hende op. Så kommer du til at opleve hende skrige af lyst efter at få en pik til at tilfredsstille hende, er det en aftale??’ Finne nikkede og tog sit tøj på, hvorefter et smækkys fra Mona afsluttede denne på alle måder minderige dag af, han havde fået noget at tænke over, det ville blive noget af en opgave at få Lisa overtalt til at gå derover – han måtte finde på en god historie.Kap 2. Oplæring af en rigtig jomfru.Finn ringede straks til Lisa da han kom hjem. Han talte længe med hende og kunne ikke rigtig komme i tanke om noget der kunne lokke hende, men pludselig faldt det helt rigtige ham ind. ’Du – Lisa – kommer du ikke over til mig i morgen eftermiddag. Jeg har fået lov til at bruge naboens hus – så kan vi hyg-ge os lidt? Du kan jo tage Eva med hvis du synes!’. Han vidste at hun aldrig ville tage Eva med, for hun kunne fordrage at have ’barnepige’ med. Lise tøvede lidt – ’Det kan vi da godt sige – men du ved at du skal holde fingrene i ro – ikke?’ ’Ja ja det er da klart, det har vi jo aftalt’ Finn smilede saligt ved tanken om den lærerinde, der stod parat til Lisa. ’Så ses vi ved 3-tiden ikke? Du skal bare gå ind i huset, hvis jeg ikke er der lige på klokkeslettet’. ’Det siger vi’ – sagde Lisa som tænkte hvad han mon nu var ude på, nå hun var sikker på at han ville holde sit ord – det havde han i hvert fald gjort hidtil. Finne kunne ikke sove om natten, for at tænke på den kommende lektion i elskovskunsten. Hans pik stod ret op det meste af natten af bare lyst, og da han endelig faldt i søvn skete det hverken værre eller bedre end at han fik en ufrivillig udløsning af at tænke på dejlige damer og deres dejlige former. Han sov til langt op ad formiddagen, der var ligesom ikke så meget krudt tilbage. Efter en hastig frokost gik han en lang tur, stadig funderende på hvordan man kan være så heldig. Han endte med at stille sig på lur i buskadset ved Monas hus, så han kunne se når Lisa dukkede op. Han havde meddelt Mona at Lisa ville dukke op kl. 3. Lisa dukkede op på cykel præcis 5 min i 3 – og han tabte næsten både næse og mund da han så hende. Hun havde taget en meget stram nederdel på. Man kunne se alt gennem den, hvid og tynd som den var, og hendes bryster struttede gennem den lyserøde meget stramme overdel, der var meget nedringet og af lige så tyndt stof. Sådan havde hun aldrig klædt sig på før – udfordrende og ’klar til elskov’. Man skulle tro at hun havde en anelse om hvad der ventede. Mona lurede også inde fra huset, og hun havde fået øje på Finn – da Lisa dukkede op. Nådadada det var sandelig en godte, det ville nok blive ret let!! Hun så allerede lidt liderlig ud da hun steg af cyklen. Det så faktisk ud som om sadlen var fugtig af hendes safter, så hun havde nok forlystet sig på køreturen, den stramme nederdel så ud til at have været rullet op, så hun havde siddet med røven direkte på den hårde og smalle sadel, som bestemt så ud til at være indstillet så den gnubbede lystigt på klitten og ballerne. Lisa steg af cyklen og hev lidt ned i nederdelen, og nærmede sig så døren til huset. Hun bankede let på den og tog i håndtaget, som gik op, og hun listede ind af den, idet hun kaldte på Finn. ’Fiiiiiin!! Hvor er du? Fiiiiin er du her??’ Intet svar – af gode grunde han stod jo ude i buskadset og lurede, men nærmede sig vinduerne, så han kunne følge med i hvad der skete indenfor. Lisa gik rundt i husets stue og betragtede det hele – studsede lidt over den store briks, der blev brugt til ’legeplads’ , men gik hen til den og følte lidt på det bløde læder, og smilede lidt for sig selv, anende hvad der kunne foregå på den store bløde flade. Duften var nok medvirkende til hendes anelser, men hendes fantasi kunne nok ikke dække alt hvad der foregik. I det samme gik døren til et af værelserne op og Mona trådte ind. ’Nå – du må være Lisa – Finn fortalte mig at du kom på det her tidspunkt. Ja du behøver ikke at være nervøs, jeg går straks – jeg har en anden aftale, så jeg er ikke ’babysitter – jeg hedder for resten Mona’. Monas tilstedeværelse havde overrasket Lisa meget og hun var helt stum, lidt rød i hovedet blev hun også, som om hun var blevet taget med fingrene i honningkrukken. Hun stirrede på Mona – som i dagens anledning var klædt ud i et ’lære-rindeoutfit’ af de mere pikante. Der var ikke overladt meget til fantasien. Hun var iført et ultrastramt læderskørt, der var så kort at det nærmede sig trus-ser. Hendes bryster var iført et lige så stramt hylster, med snører foran, som forsøgte at holde de velformede bryster indenfor, men det var ikke helt let. Man kunne se at hun også havde en tynd hofteholder på, eftersom strømpeholderne sås nedenfor skørtet, og de lange, sorte og meget tynde silkestrømper sad som malet på de velformede lår og ben. Synet fuldendtes af nogle meget høje hæle, som Lisa tænkte at dem kunne man da ikke holde balancen på. Synet af denne kvinde – som ydermere havde en diskret men effektfuld makeup og håret sat op i en hestehale, samt et læderhalsbånd, der fremhævede der lidt barske look – fik Lisa til at gispe lidt og synke en klump. Mona så ud til at være i stand til lidt af hvert og hun skulle i hvert fald ikke ud og shoppe. Mona nærmede sig den 15-årige skønhed med stor forsigtighed – ’ vil du have en kop te med, jeg har lige skænket til mig selv’. Hun pegede over i hjørnet mod et par bløde sofaer hvor der stod dækket op til én person. ’Jeg henter lige en kop til, så kan du bare sætte dig derover’, sagde Mona og gik ud i køkkenet. Lisa gik over ved sofagruppen og grundede over hvad det her var for noget – og hvor blev Finn af?? Hun sank ned i den bløde sofa, og straks efter kom Mona ind med en kop, som hun stillede foran Lisa, og hun sank ned ved siden af Lisa. Den bløde sofa gjorde at de to kvinder kom til at sidde meget tæt, med hofter og lår tæt op ad hinanden, så der løb elek-triske strømninger gennem dem begge af forventning. ’Nå Lisa hvordan går det med dig og Finn?? Har i fundet ud af om det er jer to der skal danne par?? Du ser jo dejlig ud, så han er vel helt vild i varmen?’ Lisa rødmede helt op til hårrødderne – hendes lyse lange hår hang løst ud over skuldrene, og nederdelen var krøbet langt op ad lårene, så der var udsyn til de diminutive trusser. Monas hånd lagde sig til rette på det bløde men faste lår, og hun gav det et fortroligt klem, idet hun også strøg hånden langsomt opad låret. Lisa forsøgte at rykke lidt væk, men Monas hånd blev insisterende ved med at kærtegne de runde former. ’Hvad er det du gør’, sagde Lisa ’Hvor er Finn - det er ham jeg skal møde – og jeg vil ikke have at du gramser på mig, jeg er ikke lesbisk!!’ hendes stemme knækkede næsten over af nervøsitet overfor denne ukendte, meget intime berøring fra en fremmed kvinde. Monas hånd var tæt på Lisas trusser, og hendes fingre blev mere og mere insisterende i deres undersøgelser af lårets former og den fugtige indgang til Lisas fisse. Monas ansigt skiftede pludselig karakter, og hendes venlige måde at tale på blev med et slag ændret til en streng lærer-inde. ’Finn kommer om lidt – men du skal lige have lidt oplysning om livets goder inden han kommer, så du er klar til at mod-tage ham’. Og idet hun sagde det greb hun fat om pigens skuldre, og gav sig til at kysse hende godt og grundigt. Først lidt forsigtigt, med tungen spillede rundt i hendes mund, og så krævende, slugende den uerfarne piges mund helt og fuldt. Lisa blev totalt overrumplet og efter lidt modstræbende følelser og stritten imod lod hun sig give hen til det fuldstændige fantastiske kys denne meget erfarne kvinde kunne give hende. Mens hun gnavede løs på Lisa gav Monas hænder sig til at gå på opdagelse over den unge piges krop, den ene hånd gav sig til at ælte de fantastiske bryster mens den anden hånd gav sig på opdagelse i trusserne. Trusserne var ikke store, faktisk sad de helt oppe mellem kusselæberne, der var sparsomt bevokset, og helt oppe mellem ballerne for der var tale om en string på 1 cm, der kun var beregnet på at mar-kere yndighederne. Monas fingre fandt hurtigt vej til kilderen, som allerede var fugtig og under Monas kyndige behandling begyndte safterne snart at løbe nedad låret på Lisa. Lisa strittede stadig lidt imod, men hendes modstand blev efterhånden afløst af en længsel efter at blive behandlet som en elsket person. Hendes mund var stadig begravet i Monas læber, og snart kysse-de hun selv ivrigt tilbage og begyndte at arbejde med Mona i hendes tempo, idet hun skød underlivet frem og tilbage mod Monas hånd, så gnubberiet ville give hende udløsning i løbet af kort tid. Monas fingre havde fået klitten til at svulme og blive overfølsom, så pludselig eksploderede Lisa i en orgasme, der fik hende til at hulke af indestængt lyst. Lisa havde nok tidligere gnubbet lidt på sig selv, man aldrig fået det til at virke sådan her. Lisa sank sammen på sofaen og gispede – ’Ååååååh hvor var det skønt kan du ikke lære mig noget mere inden du går og inden Finn kommer – jeg trænger sådan til at der er nogen der gør noget ved min kusse!!!’ ’Nåååh Lisa det må jeg nok sige – og du er ikke lesbisk!! Der ser da ud til at du kan vældig godt sammen med en anden kvinde. Skal jeg finde lidt legetøj?’ Sagde Mona, hendes øjne funklede, hun havde næsten glemt Finn, ved mødet med den underskønne pige. I mellemtiden var Finn kommet til vinduet og havde set de meste af forestillingen tydeligt gennem et stort panoramavin-due. Hans lyster steg hastigt, hvilket kunne ses på bulen i de ret stramme bukser. Han gnubbede pikken let mod vindu-eskarmen, mens han sukkede over at se hans Lisa blive ’undervist’ i elskovskunsten. Han glædede sig allerede at kom-me ind og deltage aktivt i festlighederne. Mona fik hurtigt fremskaffet en kasse med sexlegetøj, som altid stod parat indenunder den store briks. Hun tog en mas-sagestav, som hun mente den unge kusse ville kunne lide, den var helt glat og lidt spids, men med en roterende top, der samtidig kunne vibrere. ’Nu skal du se Lisa – læg dig lidt behageligt i sofaen – så skal jeg vise dig lidt af mulighederne indenfor sex og samliv’. Hun smilede lidt for sig selv, den unge pige vidste nok ikke hvad der var i vente, så lå hun nok ikke så roligt og afslappet. Lisa lænede sig tilbage i puderne, og så helt salig ud, lettede lidt på røven og hun hev så lidt mere op i nederdelen, så den sad helt oppe i taljen, forventningsfuldt spejdende efter hvad Mona nu kunne finde på. Da hun så den lange dildo spærrede hun øjnene op, for nok havde hun læst om sådanne former for legetøj, men hun havde endnu ikke set, endsige prøvet det. Mona stak den først ind i sin lækre mund, førte den langsomt ud og ind mens dun suttede grundigt på den, for at den rigtig skulle være let at indføre i jomfrukussen. Mona tog den ud af munden og førte den langsomt hen imod den vendende grotte, der stadig flød med safter. Med fing-rene spredte hun kusselæberne og stak den langsom indad - opad – prøvende for at konstatere om der var en hinde i vejen. ’Nå Lisa, du har nok selv banet vejen tidligere, eller også har der været en dreng på spil for tidligt?’ Lisa tænkte tilbage på den store dreng, der tvang hende til at modtage hans lem, da hun var 13 år, det var stadig for-bundet med en del traumer, så det fik hende til at presse lårene lidt sammen idet hun huskede på de smerter det med-førte. ’ Ja der har været én før – og det er det der har fået mig til at afvise alle de andre, der har prøvet. Men jeg vil så gerne give Finn lov hvis jeg bare kunne lære at slappe af og nyde det!!!’ ’Kære Lisa, det skal være mig en fornøjelse at lære dig hvor dejlig en oplevelse det kan være at elske med en mand – og med en kvinde for den sags skyld’ Sagde Mona henført idet hun stak dildoen længere ind og kørte den rundt i kussens inderste dele. Samtidig tændte hun for batteriet så den rigtig kunne røre rundt i den fedtede kusse på Lisa, og give hen-de en første klasses orgasme. ’Åååååååååååh’ – stønnede Lisa mens hendes store røv begyndte at rotere og køre frem og tilbage i takt med den sum-mende pik-kopi. ’ Det er såååååå dejligt, mere – mere – længere op i fissen Mona - fuld fart på - jeg kooooooommer nu’ skreg Lisa. Og hendes røv røg i vejret for derefter at falde tungt ned på sofaen mens den orgasmeramte pigekrop faldt til ro igen. Langsomt kom hun op til overfladen igen og et saligt smil bredte sig over hele hovedet på Lisa. ’Det var dog fantastisk’ udbrød hun ’ kan det virkelig være så dejligt?? Det var himmelsk og en helt ny oplevelse for mig, det føltes næsten som om der startede et vandfald indeni mig. Og der er en stor plet under min røv, så man skulle tro jeg havde tisset’. Lisa sad med spredte ben og nød at have udlevet sit livs orgasme, nu kunne hun så begynde at opleve andre sider af sexlivet med en lærerinde, der så ud til at have prøvet alt. Mona havde taget dildoen ud af den varme og våde kusse og var i gang med at smage på safterne idet hun suttede den ren igen. Der var ikke noget som ungpige kussesafter, det var det næstbedste efter spermsafter. Hun lagde dildoen fra sig og tog noget andet legetøj frem af kassen, em påspændingsdildo, som hun havde haft megen glæde af, fordi der var to pikke på, en til hendes egen kusse og en til partneren, hun smøgede trusserne til side og spænde den hurtigt på. ’Nåååååh Lisa skal vi se om du er klar til lidt mere lir??’ Mona tog fat om Lisas lår og vendte hende om på maven, med benene ud over sofakanten. Hun spredte hendes baller ad og førte langsomt den lange sorte pik hen imod de ventende kusselæber. Langsomt kørte hun spidsen rund i kanten af kussen, for at fedte hovedet ind, kørte den henover klitten, så Lisa gav et lille hop opad, og et hørligt suk fra sig. Lisa roterede flittigt med den store velformede røv så selv Mona fik lyster. Det hjalp selvfølgelig også at hun selv havde en pik oppe i sin egen fisse, så hendes egen klit også blev masseret, når den store røv kørte rundt i hektiske bevægelser. Lisa blev mere og mere urolig mens pikken kørte ud og ind af hendes fedtede kusse, røven hamrede op og ned og hen-des orgasme nærmede sig med lyntogsfart. ’Ååååååååååhhhhhh hvor der det dejligt – mere Mona – mere pik giv mig det hele og pul min fisse sønder og sammen’. Mona troede ikke sine egne ører. Den pæne pige - kunne hun slå sig sådan løs. Bare Finn kunne høre og se det her, så skulle han nok blive inspireret. Og alt imens de to kvinder forlystede sig havde Finn sneget sig indenfor og stod ikke langt væk fra de lækre røve, som virkelig fik hans organ til at stige op og frem så bukserne var ved at sprænges. Han afførte sig lydløst bukser, underbukser og T-shirt, så organet stod ret frem for hans nøgne krop som en mindre, eks-tra arm, blodfyldt og fuldstændig klar til kamp. Synet der mødte ha, tog næsten vejret fra ham. Monas røv der pumpede frem, og tilbage i hans elskedes kusse – og så bagfra med en kunstig pik - aldrig ville han have troet at Lisa kunne fås med til at gøre sådan noget i en overskuelig frem-tid, han var målløs men glædede sig til at få lov til at sænke sin pik i Lisas varme, tætsluttende kusse, som kun hans finger indtil nu havde stiftet bekendtskab med. Hans pik havde ikke svært ved at finde frem til noget at kneppe, idet Monas røv stak indbydende frem, selvom den hav-de travlt med at køre et kneppeapparat ind i Lisa. Mona havde anet Finns fremkomst på arenaen, så hun havde fedtet røvhullet på sig selv ind med Lisas kussesaft, som løb i stride strømme ned af lårene på dem begge, nu spredte hun ballerne yderligere, så hendes røvhul sås tydeligt, udspilet, klar til at tage imod en stiv pik. Finn lod ikke tiden gå til spil-de, og førte hurtigt og sikkert pikken lige ind i hullet med stor kraft, så Mona næsten faldt ind over Lisa. Lisa mærkede den ekstra indtrængen og så sig om for at se hvad det var. Til hendes overraskelse var det hendes egen Finn, som åbenbart var i gang med at pule Mona bagfra, hvilket Lisa blev lidt forundret over – tænk at han kunne sådan noget, det lovede godt for eftermiddagens oplevelser. Finns pik pløjede sig op i Monas røv, som havde plads til en meget større pik efter mange af den slags baghylere. Han kom hurtigt frem til at skulle fyre kanonen af, så han hev pikken ud, da det var nær og sprøjtede det hele udover hendes baller og ryg. Mona rejste sig op ug tog pikken ud af Lisas kusse. Den var meget indfedtet, så hun gav den til Finn med besked om at den kunne han passende sutte ren både for hendes og Lisas safter. Lisa bad hun om at slikke hendes røv og ryg af for spermsafter, hvilket Lisa gjorde med den største selvfølgelighed, som om hun aldrig havde gjort andet. Hun så helt salig ud som en kat der slikkede flødeskålen ren. ’Tag lidt i hænderne og smør på kinderne – det giver en perfekt hud Lisa’, sagde Mona liderligt og bydende til hende. ’Lisa – nu skal du have rigtig mandepik i stedet for den kunstige - så over på briksen med jer begge, så skal i få en time i hvad man kan finde på når man har tid og lejlighed til det frække’. Lisa krøb op på briksen, på alle fire og stillede sig med røven mod Finn, svajede i ryggen og vendte kussen helt op mod hans ansigt. Hendes kusse var glat og glinsende af Monas behandling, og den åbnede sig lidt efterhånden som Lisas baller gled op og ned i bløde æggende bevægelser. Lisa sukkede og stønnede sagte, hun var meget spændt på hvad der nu skulle ske. Finn havde pikken i hånden og var nødt til at gnide forsigtigt på den efter at have fyret den af, den skulle jo snart have mere behandling af hans egen piges våde og spændende fisse. Langsomt kom den op at stå igen, lidt øm efter den kær-lige behandling i Monas røv. Han nærmede sig langsomt Lisas våde hul mens hans lyster var på vej til nye højder – det her havde han ventet længe på – hvor var det dejligt at få hjælp af en erfaren dame som Mona. Mona lå heller ikke på den lade side. Hun hev de små trusser af med et snuptag og gav Finn dem, ’snus ind Finn – og lad safterne give dig mere lyst ’. Finn snusede hendes duft ind med et begærligt blik – pikken voksede hastigt. Mona gik hen til briksen og så misundeligt på den våde revne, der stak indbydende frem og næsten tiggede om at blive behandlet af en kvinde. Hun modstod fristelsen og gik rundt om Lisa og lagde sig på briksen foran Lisa med spredte ben, så Lisa kunne gøre gengæld på hendes fisse. Hun tog fat i Lisa hår og hev hendes hoved ned mod sin kusse, der ventede på at blive slikket ordentligt af en blød pigetunge. Lisa var ikke sen til at fatte meningen, og begyndte at slikke Mona grundigt. Tungen gled op ad låret på Mona og rundt i de store skamlæber, der stadig var grundigt våde af behandlingen fra dildoen. Finn så til med tilbageholdt åndedræt – det ka’ nok være at Lisa havde fået lagt det generte væk. Hans pik var nu stiv som aldrig før – også længere og tykkere synes Finn han følte den, der var virkelig kusse i farvandet, så den stræbte mod højderne med et blåt hoved, der knejsede af lyst. Han gik helt nær på Lisas røv og begyndte at røre lidt runde med pikken i kanten af Lisas kusselæber, så hun begyndte at sukke af indestængt lyst. Han ville trække det lidt så hun til sidst ville tigge ham om at give hende hele ’armen’. Safterne begyndte at sive ud af Lisas kusse, så der var ikke noget problem med smørelsen – der var fri bane til at køre svinet helt ind, men det skulle ikke ske endnu – hans pik var stadig lidt øm så det gjorde ikke noget at det varede lidt inden det gik løs. Pikhovedet svingede rundt i udkanten af læberne og kørte hen til klitten, hvilket fik Lisa til at stønne højt af liderlig lyst. ’ÅÅÅååååååhhhhhhhh – Finn dog – hvad er det du gør ved mig?? det er helt vildt – hvor har du lært det – er det Mona den mær, der har kneppet dig sønder og sammen så du ikke kan præstere andet end lidt gnubberi i fissen?? Finn var ved at tabe mund og pik, over det han hørte fra Lisas mund – det var som satans, det var som om hendes om-gang med Mona havde fået den frygtsomme pige til at smide alle hæmninger. Han skulle give hende pik - skulle han, hun skulle nok få sine lyster styret, så han førte den store knortekæp ind i hendes snævre kusse med et ordentlig stød, så hun kastedes fremad og fik begravet hele sit hoved i Monas smaskvåde skræv. Han greb fast om Lisas røv og gav sig nu til at kneppe hende i et rasende tempo. ’Din lille liderlige so – skal du have pik så skal du få fars svaber at mærke’. Mona smilede over de to unge lærevillige sexkillinger, hun glædede sig virkelig over at det var gået så let og smertefrit at få de to utrænede til at tage sådan fat på sexlivets glæder. Finns bearbejdelse af ungpigefissen gav straks resultater i form af en strøm af fissesaft ned ad hans pik og lår, samt en stønnende og stadig talende liderlig tøs. ’Kom så Finn – tag ordentlig fat – det der prikkeri i fissen bliver ikke rigtig til noget – kør den helt op i livmoderen – er den måske ikke lang nok, eller hvad? Hvad med at få en pikforstørrelse, eller stik den så op i røven, der fylder den mig nok bedre ud!!! Finn blev helt rød i hovedet af ophidselse – ’ hvad siger du din luder – skal du genere min pik – så skal du få betalt med en kølle af dimensioner’. Han tog hurtigt pikken ud af kussen og hamrede den op i hendes stramme røvhul, idet han holdt godt fast om hendes røv. Pikken var jo godt smurt ind, så den gled forholdsvis ubesværet ind i den bløde ungpige-bag. ’Aaaaavvvvvvv – du splitter mig ad ’ skreg Lisa højt, hun havde jo aldrig prøvet røvpul før, og det så da meget let ud for Mona tidligere. ’Hjælp mig Mona – tag ham ud igen hen fylder alt for meget i min røv’. Mona smilede og trøstede Lisa, ’tag det helt roligt Lisa, du vænner dig til det, men du skal lige udvides lidt før det er be-hageligt’. Mona tog fat om Lisas hoved og førte hendes tunge tilbage til sin egen kusse, så Lisa kunne koncentrere sig om noget andet mens hun blev røvpulet. ’Desuden bad du jo selv om det og så må man tage hvad der kommer’. Finn pulede løs på Lisas dejlige røv og snart følte han myrerne i pungen, der ville ud. Han stønnede højt af liderlighed mens Lisas røv klaskede taktfast mod hans mave og pikken gik i helt ind til nosserne. Aldrig havde han oplevet noget lignende. Hans hænder søgte frem mod Lisas velformede kloder, og han tog godt fat om dem mens han førte underlivet frem og tilbage i rasende tempo. Hans nosser var snart helt mast, men de var tæt på en voldsom udløsning, så da Mona pludselig også kom i en bragende orgasme kunne han ikke holde igen, men eksploderede i Lisas røv. Lisa ventede lidt med at trække Finns pik ud. Hun havde jo ikke fået orgasme som de andre to, men det skulle hun nok få ordnet, tænkte hun. Hun vendte sig om og gav sig til at slikke Finns pik ren for sperm. Den var i færd med at skrumpe efter den voldsomme udløsning, men hun sørgede for at den ikke blev alt for lille, ved sin vedholdende behandling. Hen-des tunge for rundt på pikken i hele dens længde og rundt på nosserne, som hun sugede helt ind i munden. Også pikho-vedet fik en udsøgt behandling, så Finn snart gik helt i koma og bare stønnede som en gal. Lisas behandling af pikken gik lidt langsomt, den var efterhånden lidt slidt, så selvom han var ung og frisk, var der natur-ligvis en grænse for hvad han kunne præstere. Det mærkede Lisa hurtigt, så da Finn trak pikken ud af hendes dampen-de grotte, gjorde hun tegn til Mona om at hjælpe lidt til. Monas smil fortalte at det skulle være hende en sand fornøjelse. Mona greb en lang tynd kæp, der var læderbetrukket, og gik hen bag Finn, og svingede kæppen med fast hånd, så der blev trukket en rød stribe tværs over hans faste baller. Finn gav et højt råb fra sig – ’hvad satan Mona, er du sadist eller tror du det hjælper på min pik????’ Ikke så snart havde han sagt det før den begyndte at rejse sig nok så strunk i sin fulde længde og måske lidt mere, mens Finn stønnede under de tunge slag. Han greb ud efter Monas hånd for at stoppe slagene og fik fat i kæppen, som han vristede ud af hendes hånd. Finn greb så Mona om håndledet og førte hende hen til briksen hvor han smed hende ned på maven. ’Din tæve, skal du smage lidt af fars jern’ snerrede Finn, og spredte Monas ben med hænderne, så hun stønnede af lyst, ’Jajajaja Fiiiiiiinn kom så med KÆPPEN, den store fedtede monsterpik, og pløj den op i min fisse’ Finn jog hårdt pikken fremad og op i Monas kæmpe fisse, som straks begyndte at pumpe vildt og inderligt for at få ham til at sprøjte lidt sperm op, og give hende en udløsning af den rigtige slags. Hun havde nu ventet så længe at det ikke tog ret lang tid før den første udløsning kom og hun klaskede sammen på madrassen med et hyl. Finn havde dog ikke til sinds at lade hende slippe så billigt, så han fortsatte med at pule løs, så hun hurtigt igen følte trang til at få udløsning. ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH skreg hun og fik en række udløsninger, for til sidst at synke helt sammen med Finn på ryggen efter han også fik en lille orgasme. Lisa havde set på med stor undren, hun havde ikke troet at Finn kunne bringes til flere orgasmer, men det veltilfredse smil lovede Finn mange spændende erotiske oplevelser i fremtiden.
Oprettet 1. februar 2008
Anal ord 9894
Gennemsnit 7,89
Fremvisninger 6970
Udgiver Mads

(Vurdering af tekst)
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Denne tekst ønskes fjernet fra webpigen.dk
© Webpigen.dk fralægger sig hvert ansvar til materiale på siden - frastødende materiale bedes meldes i kontaktformen.